:( fy fan

Fy fan vad jag har lipat, usch asså trode inte att det skulle bli så här jobbigt. Lisa min älskade älskling åker imon så vi sa hej då idag. Tårarna bara rann! Det ville inte sluta heller. Jag kommer sakna det bitchen så oerhört mycket! Jag blev så himla ledsen främst för att jag själv kommer åka snart. När jag sticker till London kommer vi inte kunna hälsa på varandra på över ett halvår. Eftersom vi pluggar... Ska äta mig tjock på godis nu! peace <3


Hittade en liten film med klipp från teatern.

Lite klipp från teatern Dom andra, den som jag sminkar i.

Godenmorgen

Heej alla morgonpigga, och hej alla ni som läser detta om några timmar. Idag vaknade jag upp med träningsverk vilket jag gillar. Spelade badmington i en timme igår, sen fys i 40 min. Vann över Jake på uthållighetstävlingar, hehe detta kommer glädja mig länge.

Idag ska jag posta lite brev, springa, slappa sen ännu en stängning på jobbet!
Men idag ska jag ialf inte till teatern, det gör att jag inte blir så stressad ialf. Bloggar mer sen peace <3


Lite bilder från sminket, ska kolla om jag hittar fler.

Ork


ibland kommer de dagar när man inte orkar, när man mår nästan dåligt på grund av att man bara vill bryta ihop. Även om ajg har haft otroligt, för mycket, att göra har jag endå känt mig så himla ensam. Jag har inte haft tid att vara med någon, men endå. Den där hemska känslan som kryper sig på en ibland. Jag kan bli så himla arg på människor också, tänker de sig inte för eller vill de lyckas med det de gör. Jag fattar inte, vet inte ens om jag vill göra det.

På torsdag blir det kanske utgång, eller tjockis kväll. Nicoles pojkvänn ska resa i tre månader nu så hon vill antigen deppa framför tven eller supa skallen av sig, för mig spelar det ingen roll. Imon ska jag jobba igen, ännu en stägning till orkar inte med det. Jusst nu vill jag bara mysa ner mig i sängen och kolla på en kärleksfilm som jag kan gråta till lite, men hehe har inga sånna filmer. Har man en bror så har man bara en massa action. Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, eller aa jag vet en massa men vill inte skriva ner det, det är hemlisar :)
Peace out <3


Tid

Tid är något jag inte har jusst nu, jag jobbar, är sminkös i teatern, fixat papper med CSN och med London skolan. Imon kan jag lägga upp bilder från sminket, när jag sminkar typ.

Min vecka är fullspeckad, såhär ser den ut:


        Peace and love <3


20/8

Heej alla, jag gick upp 9 idag för att jag skulle ta mig till CSN i stan. Men när jag ringde fick jag reda på att det som jag skulle in och göra kan jag lika gärna göra hem ifrån, typiskt, Så nu sitter jag här, helt uppfixad för att kunna åka någon stans men nu blev det inte så. Vad ska jag göra idag då?

På fredag börjar jag som sminkös i teatern Dom andra. Men jag jobbar en massa så jag ska försöka vara där så ofta jag kan. Annars händer det inte så mycket, vädret är fint och jag ska försöka hitta på något kul.

Peace<3

Jobbat

Jag har jobbat hela kvällen och är super trött nu, vill bara gosa ner mig i sängen och sova. Måste bara påpeka Kissies ben på hennes bild på bloggen, med Sverige tröjan: HAHAHAHAH!

Aa imon kommer veckans pryyyl, annars är det bara jobb som jag har framför mig. Peace<3


Shopping

Jusste, vad som fanns i DKNY påsarna ska jag visa.


Stålen ser lite rostig ut, men det är guldfärgat. Dessa två fick jag för runt 2600:-

Idag shoppade jag detta:

Superfina, i guldfärg vet inte varför det ser rostigt ut. Men de är från Raglady 129:-


Blev kär i denna tröjan, den är jätte fin på. Plus att den var på rea, från HM för 98:-


Svarta, HM149:- Blåa, Vila 298:-
Jag har letat jätte länge efter dragkedje jeans, speciellt som inte är 2 meter för långa. Men jag hatar jeans, jeans leggings däremot är världens bästa uppfinning. Jag fattar inte ens varför folk köper jeans längre. Leggings sitter tajt och töjs inte(tvätta inte med sköljmedel, det gör så att materialet töjs)så jag slog till på två. De blåa är så kallade jeans leggings, de svarta är vanliga leggings.

Peace <3

Gooood morgon

Igår satt jag och Lisa i bilen i tre timmar och pratade om allt mellan himmel och jord haha. Idag ska vi till arbetsförmedlingen och kolla om vi hittar jobb i våre respektive länder. Jag kanske inte har nämnt det men jag ska flytta till London, vad jag ska göra där vill jag inte säga än, vill veta med säkerhet att det kommer ske först. Lisa ska till Malaga, Spanien, läs mer om det på hennes blogg. Men nu måste jag äta frulle, peace <3

Tråkigt

Nee nu har jag tråkigt så jag drar och träffar Lisa. peace out! <3


Botox

Ser det inte naturligt ut då eller? är super nöjd!
*Ironi*

Helgen och lite till

Här kommer bilderna från helgen. Jag hade inte med mig kamera igår, det var en annan tjej så dom bilderna måste jag vänta på. Jag vet inte ens om jag vill se dem, haha.


Haha fulla och glada innan vi drog.


Vi drog till trädgårn, förutom att det var way out west våning så var det kul:)

Dag in och dag ut



Okej en hel helgs festande tär på en vill jag lova, för lite sömn mat och för mycket alkohol kan inte vara bra för någon. Plus att jag av ångest och depression arbetade näst in till varenda dag förra månaden så ledde det till fett med cash på kontot inte heller är så positivt, eftersom jag har en väldigt dålig tendens av att shoppa upp allt. Imon, eller aa idag snarare ska jag träffa denna killen, vad vi ska göra vet jag inte än men det årdnar sig nog. Jag måste bara påpeka en sak, den rätta finns inte, det är bara att finna sig i det. Man måste hitta den"inte rätte" och göra den till den rätta för en själv. Eller anpassa sig så han blir den rätte. Eller så skiter man bara i kärleken jusst nu, pluggar, lever livet och har fett kul för att sen ta tag i det där som kallas kärlek. Jag kör nog på det.

Peace och godnatt <3


Utgång ikväll igen :)

var ute med Lisi och Jake igår, det var helt okej. Folket var trevligt ialf, det är inte ofta det är så faktist. Jag är ganska seg fråg igår, men det ska bli utgång ikväll igen :) peace!

God morgon, typ

Jag bytte inte plånboken i stan igår, jag åkte nämligen in för att byta den, men istället köpte jag en korthållare till den(den har nämligen ingen) Vakna nyss, känns som hela dagen är borta nu och imon ska jag jobba. Har verkligen inte lust till det, jag är less på mitt jobb. Det är så mycket där som är orättvist, fel och enformigt, det värsta är att det inte ens behöver vara så. Men man ska vara glad att man ens har ett jobb...

Igår åkte jag, Tobias och Lisa och fiska, men det blev vi ganska lätt less på. Så vi åkte in till donkan, hehe tills vi kom fram och insåg att ingen av oss hade plånbok med oss. Imon ska det bli utgång, kanske, det beror på om jag blir av med mitt pass som jag jobbar på lördag. Det är lite sjukt för vi är runt 20 extra på jobbet och det är aldrig någon som vill jobba. Jag tar alla pass som finns, även om jag inte gillar jobbet så... Men när man ställer upp för jobbet så får man knappast samma sak tillbaka. Vi får se... Peace<3

Stan

Jag vet att ni dör av förväntning bara för ni vill veta vad det ligger i påsarna, men nepp, inte än. Men jusst nu håller jag på att göra mig i ordning för jag ska till stan. Nej inte med lisa faktist ;) haha, vi är bäst. Men men... Efter stan ska jag äta kräftor, sen imon ska jag spela badmington, eller hur det nu stavas. Japp med Lisa! :D

Jusste golfen gick faktist bra, det var svårt men kul. Men jag var faktist inte sämst :D haha tycker inte jag ialf. Ne nu ska jag dra, peace <3

Shopping

Vad gömmer sig bakom dessa?


Sämst

Jaa, haha jag är sämst på att uppdatera, men jag har faktist varit i Stockholm. Ta inte illa upp nu men jag gillar inte er, hah era dryga jävlar. Göteborgare vi är MYCKET bättre, det vet vi. Men Stockholm staden hade sina fördelar, shoppingen! Stört mycket bättre än här i Gbg. Lägger upp allt jag köpte sen. Igår fyllde Camilla år, så vi var här och firade henne, med massa tjockis mys.

Haha komiskt nog ska jag golfa för första gången idag, hehe uppdaterar sen om hur det gick.
Peace<3

Bitchen har körkort!

Japp hon är min bitch och hon heter Lisa, min siss! Kolla in hennes blogg liisisen.blogg.se. Grattis till körkortet gumman!

Veckans pryl

Ett av de bästa köpen hittils, eller aa det var mamma som köpte den men i alla fall. Det är en fur remover, den tar bort nopper grejer på kläderna. De blir som nya igen, du vet den där tröjan du inte använder bara för den är helt nopprig. Dra lite med en sån här så blir den som ny igen. Mina jeans leggings ser ut som ny köpta. Rekommenderas! Detta är en hit, den får 9 Mani poäng! :)

Det är ludd i den om ni undrar :P


God morgon, veckans pryl

Vaknade äntligen nu, sitter framför tven och försöker få mig själv att hoppa in i duschen. varje vecka har jag tänkt mig att ajg ska visa er veckans pryl, sak, grej eller vad man vill kalla det. Saker som jag anser man bör dela med isg med. Tex hårinpackningar, smink, kläder med mera. Kommer lägga upp en idag lite senare. peace<3


RSS 2.0