Fin Lisas 20 års middag!

Lisas 20 års middag var helt underbar! Massa god mat vin och trevligt sällskap, tack för en underbar kväll goding <3 Efter middagen åkte vi in till stan och efter all god skumpa och vin vet jag inte riktigt hur vi hamnade på BLVD men det var där som våran kväll fortsatte i alla fall. För mig spårade det ut, men aja sånt är livet man kan inte alltid vara stolt över det man gjort och hehe jag är inte stolt! Men past is the past nothing to do about it!



Jag när jag fortfarande var helt "okej"   och födelsedagsbarnet fina Lisa <3                                                     



Massvis med god mat fanns det!


Haha det var här det spårade ut totalt för mig och Nicole :D


Peace <3

Stress

Idag är det stress, stress och åter stress! Men en grym dag ska det bli!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag på en ansiktsbehandling i stan och sen måste jag hem och äta och göa mig i ordning för ikväll. För klackar ska slås i taket på Lisas 20 års fest!

Peace <3

Hemma :)

Hemma från stan och 2500:- fattigare, borde jag ha ångest eller vara glad över det jag har köpt? :/

Nu är det dags för fredags myyyyyyyys!

Hej alla äntligen är veckan slut och det är fredag! Vilken också innebär bara en dag kvar till Lisas 20 års middag som är imon, det ska bli så jävla kul imon så det är sinnes :)
Igår var jag runt i stan med Moa, mys var det! Vi åt på Jensens och kollade runt lite í affärer. Så nu ska jag till stan med mamma och köpa allt jag hittade igår :D Jag har lite ångest över hur mycket jag har shoppat bort denna månaden, men aja man får ha en unna sig själv månad! Ikväll ska jag nog träningssimma också, ska dra mig bort dit även om jag inte orkar, plus att jag ska fixa Nicoles naglar.

Ha en super fredag!
Peace <3

Mot stan

Nu drar jag först till Lerum ska med Moa till läkaren sen drar vi till stan och myser en massa med god mat och fik:) Ha de bra <3

Peace
Hade lite tråkigt och jag har precis fått tillbaka photoshop!
Det var så himla länge sen jag pillade med det så nu kommer det göras en massa :)


Min kärlek till skönhetsprylar!

Jag har en kärlek till skönhetsprylar så det är helt sjukt, alla som kommer hem till mig kommer in i mitt rum med wow blick. Kollar i mina lådor och kan sitta och pilla och lukta på allt jag har i flera timmar. Jag har allt från 23 olika parfymer till 10 olika maskaror och då ska vi inte ens snacka om alla mina ögonskuggor. Det började med min kärlek till smink och parfymer. jag har alltid älskat att shoppa det vet inte varför. Sen har det gått över till det mesta, hårprodukter, anisktsprodukter och även smycken. Jag har alltid varit och kommer nog alltid vara den som nästan har allt inom detta ämne :D

Haha bara lite av allt jag har!


Jag har också alltid varit den som har fixat folk innan fester och så, jag tycker det är sjuky kul! Men man har verkligen lärt sig åt vilka man ska göra det och åt vilka man inte ska det. Jag skulle nämligen aldrig kunna ta betalt så man måste lära sig vilka som ger tillbaka på annat sätt. Idag fixade jag Nicoles hår, klippte henne och slinga det för henne, det blev super fiiint! Så nu kommer hon vara snyggast på lördag! På fredag ska jag också fixa hennes naglar, akryl gör jag det med. Lisa ska ha 20 års fest på lördag och det ska bli så bra!



Idag skulle jag egentligen ha träningssimmat men det slutade med mig, Cami och Nicole i min säng med en stor skål chokladpudding och massa skit snack. Haha det var absolut inte fel det heller. Jag vill ha The Hills maraton, tror jag ska ha det på söndag med Nicole, haha det kommer ta flera timmar att se alla men jag ääälskar den serien. Jag tror att båda vi har sett första och andra sesongerna så vi kanske inte behöver gå igenom alla i alla fall! Men nu ska jag sova! Godnatt alla söta <3

Peace <3




Om jag var rik

Jag har hittat en ny kärlek! Odd Molly kläder in my heart! Fyyyy va snygga de är helt sjukt, hade jag varit rik så hade jag shoppat ett plagg av allt de har! Hittade inte den foundationen som jag ville ha, eller aa den har inte kommit till Sverige än. Skit irriterande! Plus att primern jag vill ha var slut, men fick en test så det var snällt av dem. Men jag köpte en blus, hehe såg precis att blondinbella har en sån med på hennes blogg. Men det betyder bara att den är fin så ;)

Av någon anledning vill jag rulla mig i snön och åka pulka. Haha jag vill dränka någon i snön, om det inte hade varit så kallt så hade jag fan gjort det nu med en gång. Men jag fryser så himla lätt, men ska se om jag hittar någon som vill leka lite :)

Mina favorit örhängen jusst nu!


Peace <3

Sova sjukan?

Jag vaknar inte på morgonen om inte jag blir väckt, helt sjukt idag vaknade jag halv tre bara för min fågel skrek en massa. Vill inte ens tänka på hur länge jag annars hade sovit!
Idag ska jag in till stan, förhoppningsvis, om tågen går! Måste köpa lite smink och grejer som har tagit slut. Förresten, iiiih skorna som är slut i hela stan, I GOT THEM! Eller jag har betalt dem så jag hoppas de kommer i posten snart. Jusst nu sitter jag och kollar rätt in i vääärldens klädhög på min fötölj så måste vekligen städa. Hoppas ni har en bra dag!

Peace <3

Måste det alltid vara seriöst?

Ja måste det vara det? Livet, vissa människor förstår inte hur man har kul. Livet ska inte vara så himla seriöst, visst jag är också jätte insatt i att plugga vidare och skaffa jobb med mera. Men jag vet fan endå hur man ska ha kul. Man lever bara en gång, have fun! Varför ha tråkigt när det finns något som heter ha kul? ;)

Hahah en väldigt gammal bild som jag bjuder på, en av de bästa kvällarna var detta :D


Peace<3

Hatar snö

Hej mitt i natten, fy fan va irriterad jag är! Fick gå hem från tåget bara för att tåget var sent så jag missade bussen! Lyckat? Nej! Fick för mig att gå en skogsväg vilket slutade med att jag snubbla jag är 1,60 lång så jag hade snö upp till midjan. Jag frös som fan och såg ut som en snögubbe. Gick och svor hela vägen hem över hur mycket jag hatar snö! Detta får mig bara att längta ännu mer tillbaka till London. Plus att ett par skor som jag vill ha sjukt mycket är slut ÖVERALLT! Det gör nog saken bättre!

Idag var jag i alla fall och såg snabba cash, den var grym! En av de bästa filmerna jag har sett och guuuud va snygg han var! Ska bjuda på lite bilder från bowlingen i fredags och INT festen som var för ett tag sen :) Se och njuuut.


20/2

Jaaaa Cami har kommit hem äntligen!!! Imon ska vi ses för att catch up :) Sen på kvällen ska jag se snabba cash, jag hoppas den är bra, har hört mycket bra om den.

Igår var jag och discobowlade med Jake, Moa och André sen slagga vi hos Moa för den j*vla stormen gjorde så man inte kunde komma hem! Om man inte ville dö då. Det är minst 1 meter snö ute nu och det slutar inte snöa! Vi kommer bli insnöade. Nu ska jag kolla på film :)



Peace <3

Hejhopp

Kom precis hem från stan har fika och snackat en massa skit med Josefine :) Måste bara dela med mig av denna sidan, http://www.ehow.com/video_4951004_cure-acne-scars.html där finns det filmer om verkligen ALLT om acne och acne ärr, även om massa annat angående smink och skönhet. Kolla in den :) Peace <3

Cami!

JAG PALLAR INTE, CAMILLA KOM HEM! <3

Sova

Klockan är snart fem och jag ska sova, kom precis hem från stan med Moa. Vi var först på BLVD sen drog vi till park lane. Fy gillar inte Park....
Imon hoppas jag Joel kommer så vi kan kolla en skräckis!
Nattis!

Peace<3

fight, fight, fight

Man kämpar för så himla mycket i livet, ibland inser man att vissa grejer inte bara funkar. Hur hemskt det än kan vara, men det betyder endå inte att man ska skita i det helt. Man lägger undan det, precis som man gör med sin favorit nalle som man har när man är liten som man senare inser att man inte vill sova med mer. Man lägger undan den, men glömmer den aldrig <3

"Understand that nothing was done for me"

Imon är det INT fest, ungefär som en reunion för alla som har gått samhäll internationell. Det hålls i stan och jag hoppas det kommer bli kul. Ska bli roligt att träffa alla igen. Men det är lite tråkigt med vädret. Är inte bra på att sätta på mig fest kläder som passar i detta vädret, jag gillar klänningar. Men jag tror jag vet vad jag ska ha på mig endå. Jag hoppas det blir lite förfest innan, alla verkar inte så på det, folk går ju i och för sig i skolan. Men, hade varit roligt.

Hahahaha kunde inte låta bli, detta bjuder jag på kolla mitt sockervaddshår :D


Peace<3


Jag blir galen

Jag Kan verkligen inte sova! Har varit vaken hela natten och gick upp 7 imorse, aaaaw jag blir galen.

Men i alla fall, idag ska det pratas massor med Nicole om London, hon ska flytta ner med mig! Det kommer bli helt sjukt grymt. Förutom att jag måste in till stan en snabbis ska jag bara ta det lungt, göra lite Manis grejer och bara vara. Är så himla trött så! Såg Avatar3D igår och den var bra, fick ingen sån åååååååh vilken bra film vibb som alla andra typ har fått, men den var bra.

Ne nu ska jag försöka sova igen.
peace<3

Gooodmorgon

Ajjamen idag var jag uppe tidigt, eller jag tvinga mig själv upp! Jag har sovit så himla dåligt denna veckan, lagt mig runt 4 och vaknat runt två på dagen och under natten har jag knappt ens sovit. Så nu ska jag upp tidigt och försöka lägga mig tidigt! Får se hur det går.

Idag ska jag träffa Nicole först ska gå igenom hennes garderob lite :) Lämnade nästan hela min i London så är verkligen i behov av att låna lite kläder som jag redan har i London som jag inte vill köpa igen. Sen ska jag till stan och shoppa, hoppas jag får med mig Nicole. Sen blir det bio med Jake och Camilla. Avatar, I know jag är efter, men alla säger att den ska vara sååååå himla bra i 3D, jag hoppas den är det också.

Jusst nu har jag ett I lands problem, ska jag låta mitt hår vara lockigt eller ska jag platta det. Har alltid det problemet, så himla stort problem! Haha, ne men det slutar alltid med att jag plattar det endå.

Men nu ska jag kolla på Glamourama och mysa med min bebis(en fågel), Glamourama får man inte missa, tv3play går det på.



Peace <3

Natten

Nu är det natt igen och jag är pigg som vanligt och kan bara inte sova. Fattar inte varför, jag ligger och vänder mig i sängen och försöker sova med det går bara inte...Plus att jag är jätte sugen på att träna, har inte tränat på en vecka! Imon blir det spinning!!!

Det var jätte mysigt hos Moa, vi åt kladdkaka med glass och varma hallon, mums var det. Med en massa tjejsnack på det så blev det en super kväll. Nu äntgligen kunde jag boka biljetter till Avatar, jag hoppas den är lika bra som alla säger att den är. Men nu ska jag glo lite mer i taket och försöka sova.

Peace<3


Söndag

Söndagar som alltid brukar vara så himla tråkiga! Men inte idag, tjejerna ska hem till Moa och mysa. Åh det var ett halvår sen jag såg Moa! Det ska bli kul att träffas igen. Vakna nyss, har knappt kunnat sova inatt vet inte varför så är jättetrött. Försöker pigga upp mig själv med Keri Hilson-Knock you down, älskar det låten!

På tisdag blir det bio, avatar, ja jag är sent ute :) Sen innan det ska jag shoppa, måste hitta nått fint linne, vill ha en korsett som ser ut som ett linne eller ett nätlinne. Får se om jag hittar något är ganska dålig på att hitta saker som jag är ute etfter. En sjukt irriterande grej är att jag måste hitta en kavaj/jacktröja helst kort, jag har en perfekt som jag lämnade så klart i London! Sötnosen Nicole hade något liknande som jag kunde låna, vill ha den när jag ska ut nämligen :) Men frågan är om jag kan ha klackar, mina klackar är 15" jääävligt höga och det känns som om det kommer bli en bananhalk vid första steget, men jag hatar att gå ut i platta skor eftersom jag är så kort, man känner sig så himla liten då. Ja ja vilka problem jag har va?!
Hoppas ni har en bra söndag <3


Haha kunde inte låta bli snodde den av Amanda, hahahhahaahh!

Peaceout<3


Min fredagkväll


RSS 2.0