TOM

Jag känner mig tom, tom på ord, känslor, energi... Ja tom på allt. Jag vet inte varför, jusst nu känns det som om det inte är jag som lever livet, utan livet som lever mig.
Jag tror att det är bara för att jag är så van att få vad jag vill och leva lyx. Men nu gör jag inte det, jag sitter här och drömmer mig bort, i små saker som var en bus bort förr.
Plus att jag saknar mina kompisar något extremt och dansen. Gick till gymmet idag, men vändelka fort. För försöka tvinga in mig imon istället. Nu ska kag eta.
Peace<3


Mote

Jag sitter vid skolans datorer sa det finns inte vara kara svenska bokstaver har. Men hoppas det gar att forsta vad jag skriver enda. Sitter och vantar pa ett mote med en tant eller natt som ska hjalpa mig med att soka till universitet. Jag hoppas det gar bra och att jag fostar, for att soka ar inte det lattaste har. Man ska skriva ett brev om dig sjalv plus att ens larare ska skriva ett brev om en. Gunnar har ju sa klart inte tid sa han kan inte gora det forren i december, nagon gang. Aja har inget val mer an att vanta.

Ikvall vet jag inte riktigt vad som hander, jag ar lite off men enda inte. Jag ar off pa att ga pa pubar hela tiden jag vill daaaansa. Men jag ar inte off pa att ha kul. Efter motet ska jag direkt till ungarna, tur att Tobbe plockar upp dem eftersom jag inte kommer hinna det. Sen kommer jag ha dem hela helgen tror jag, den lilla tjejen, skit ungen ville inte det. Men skiter fan i henne, hon ar en otrevlig liten bitch!

Nepp nu maste jag dra mig, hoppas ni alla har det bra i Sverige, eller vart ni nu haller hus :)

Peace<3

Romantik

Haha jag känner mig som blondinbella idag, hennes konstanta babbel om romantik gör en galen. Men idag känner jag mig romatisk :D Vet inte varför, men jag vill kolla på Notebook och Serendipity idag. Den sista filmen sa en kille i min klass att jag bara måste se :)

Jag åkte aldrig för att köpa byxorna idag, glömde pengarna hemma. Sen orkar jag inte åka dit igen, eftersom det ligger vid min skola så kan lika gärna ta det imon. :)

Peace <3

EN SIMPEL SAK SOM VARMVATTEN!

AJAMEN! En simpel sak som varmvatten existerar inte i min dusch. Det har bara försvunnit, ibland kommer det lite men sen försvinner det igen. Ni vet när man var liten och fick en godis, hur glad blev man inte då? Så glad blir jag när det kommer en sekunds varmvatten i min dusch. Sen iofs efter den sekunden dampar jag sönder totalt på duschen som har lett till att den läcker lite överallt.

Jag har lovat Emelie att ha lockigt hår för hon tror inte på mig att jag har naturliga korkskruvar. Jag brukar ALDRIG ha min naturliga hår, för det blir ett enda puff bara. Kommer ihåg i nian när en kille i klassen som jag hade gått med sen 3 an sa, VA? ofta du har lockigt hår?! Haha men japp det har jag... Här är en bild.

Det är blött det är därför det ser ut som det gör :) sen anledningen till att jag har ena tröjarmen nere är inte för att jag försöker vara sexig, haha utan för om jag slänger upp den blir det lite för urringat ;)



PEACEOUT! <3

Karamell kungen/skitungar

Hittade karamell kungen mitt i min nyttighets månad, så japp, jag klarade det i EN DAG :D Haha nej nu ska jag försöka vara lite med seriös med detta. Jag har äntligen hittat haremsbyxor, har letat i kanske ett år efter dem! Äntligen hitta jag dem, vill ha dem när jag dansar nämligen :)

För övrigt har det inte hänt så mycket, ska snart till skitungarna och passa dem.
Okej jag måste förklara varför jag inte gillar dem.

De tror att de är smartare än jag. De är 7 och 8! Hon skällde ut mig bara för jag äter Donkan, enligt henne som är 7 för övrigt, hugger Donkan ner träd, träd ger oss syre. Så hon säger att Donkan kommer göra så jorden får syrebrist och att hon tycker jag är dum i huvudet som äter där. Hon säger dha efter allt för att vara så tyken som möjligt. Typ såhär:

Hur har din dag varit? Jag kommer inte ihåg! DHA!!!
De spolar inte i toan för det är slöseri med vatten, speciellt när man bara har kissat. De lyssnar aldrig på vad jag säger, säger jag nej så frågesätter de varför. Om jag säger gå inte 5669 meter framför mig, gå brevid mig! Varför? För det är mörkt och jag kan inte se dig, då säger hon, men ge dig jag kan till och med se han. Jag blev så irriterad så jag sa, men nu är det jag som får skit om han blir överkörd och inte du!

De har till och med sagt att jag har gjort deras liv tråkigt, eftersom innan jag fanns behövde de aldrig äta grönsaker och de fick kolla på tv hela dagarna. På tal om det, mamman har inte samma regler som hon har sagt att jag ska ha! Hon har skrivit en lapp med massa regler så som, en timme tv varje dag, inte mer. Men sen när de ringer sin mamma så får de kolla mer. Då blir det så klart så att jag är djävulen, men mamman är ängel. Jag tror det är det hon vill...

Hon äter bara ren pasta, inte med ketchup, inget, bara pasta. Han äter bara nuggets med bröd och detta äter de varje dag. Hon äter inte kött för hon tycker synd om kossorna för de ger oss mjölk. De enda de gör är att kolla på tv, hela dagarna!

Ja jag vet att de är små, men seriöst, va med dem en vecka så fattar ni! Jag brukar endå gilla barn, men fan inte nu längre typ.

 


Döm mig, gör det du ;)

You think you know me, but you have no idea! ;)

Liten K*K?

Haha världens sjukaste grej hände förra veckan i skolan. I min klass finns det massa koreaner och Japaner, asså inget illa menat, men det finns inga roligare människor. De lever i sina länder omedvetna om vad som händer utanför. De blir shockade för allt du säger. Emelie sa att hon rider(häst:P), då trodde alla att hon var AS RIK! Bara för man inte kan rida i deras länder om man inte är rik.

Men i alla fall, jag och en Korean och en Japan satt i klassrummet sjävla på lunchen, så hände detta, haha:

Koreanen: Det kanske är dags att köpa kondomer nu då ;)
Japanen: Aa hehe det kanske är det, har du några?
Koreanen: Nej kan du inte du köpa till mig med om du ska köpa?
Japanen: Jo, jag vet vart man kan köpa, du vet sånna automater på krogarna...
Koreanen: Hehe men sånna kondomer föredrarj ju inte du.
Japenen: Nee...
Jag: (I nyfikenghet) Varför inte det?
Koreanen: Han föredrar Japanska kondomer.
Jag: Men varför?
Koreanen: För Europeiska kondomer är så långa och breda, Japanska är mindre i storleken.
Jag: (Kollar på Japanen i väntan på att han ska dissa tillbaka Koreanen, eftersom Koreanen nyss menade att Japanen hade liten kuk.) Jag kollar på Japanen och han ler mot mig och Nickar!

HAHAHAHAHAH!!! Jag satt fär ba eeehm... Okej. Men De kanske inte är som våra killar som allt handlar om hur stora kukar de har, hehe vem vet?


Sorry

Ja sorry för att jag är världens sämsta bloggare när det gäller att uppdatera. Men det har hänt så himla mycket det senaste. Jag har varit i Sverige och hälsat på mina underbara kompisar och familj, jag har fyllt år, jag jobbar varje dag med snor ungar, plus att jag har skola. På denna högen har jag även ångest för min tenta och vad jag ska göra efter allt detta. Jag vill plugga, men det står mellan två ämnen. Jag tänker inte säga vilka orkar inte med folks fördommar om allt...

Jusst nu sitter jag och äter rester av min födelsedagstårta, mums så god den är!
Jusste jag ska göra lite experiment, jag har ju finnar lite hit och dit, jag har fan testat allt typ! Jag menar verkligen typ ALLT, förutom en sak då! Det enda jag inte har gett mig på är naturmedel, eller vad man ska kalla dem. Ni vet som man köper i udda utländska affärer. Jag har laft ner flera tusen på ansikts produkter och nu börjar jag tröttna. Jag ska även bara äta matiga sallader nu fram över för att se om det hjäper med. Lägga av med all skit mat!!!

Min mammi och pappi kommer den 27de november och jag läääängtar. Plus att de ska ta med mina dansskor ner som jag glömde ta med, så jag äntligen kan börja dansa.

En sak till bara, jag vill ha en system kamera, kanske snor mammas och pappas :D


Jag och Lisa lekte lite i fotstudion för ett tag sen, innan jag tog de seriösa bilderna på henne :)

RSS 2.0