Jobb


Nu sticker jag till jobbet, ses senare.


Natt

Vaknade inatt igen, super pigg runt 4 tiden och somna igen runt 7. Sen väcktes jag av att min chef ringde och frågade om jag kunde jobba en timme extra idag. Så idag jobbar jag från 15:00-21:15. Sen ska jag hem till Lisa och mysa en film, för att jobba imon igen. Sen ska jag ut, till ett nytt ställe faktist. Men innan jobbet ska jag hämta min jacka! Äntligen, lämnade in den hos skräddaren på MQ för att den var för stor. Jag hoppas den passar nu.
Peace <3


Stan

Jag hittade inte så mycket i stan, en tröja från MQ. Jag letade som bara den efter en DKNY väska och plånbok, men jag hittade ingen som jag gillade. Mamma tyckte alla var fina så hon tyckte att jag skulle köpa varje väska som jag såg, haha. Men vi bestämde oss för att åka till stockholm istället, för där finns fler äffärer med DKNY. Jag vill verkligen verkligen ha en sån väska!! Imon ska vi boka STHLM. Peace<3


Staden

Innan jag drog till stan med mammisen.



It's all about the shoes

Som många andra också gör så älskar även jag skor, under sommaren har jag nog köpt minst 6-7 par skor. Igår var jag i stan och jag köpte mig dessa, blev kär i dem när jag såg dem. För några dagar sen köpte jag även de blommiga, men det har inte varit väder för att kunna använda dem.





Sova

Jag kan itne sova längre, jag vaknar mitt i natten super pigg och kan inte somna om. När jag äntligen har somnat om så vaknar jag lik förbannat kl 9 på morgonen. Jag vet inte varför detta har hänt mig men jag hoppas det går över snart.


Me

Mana Manisen that's me, nu ska jag till jobbet. Bloggar senare.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0