<3

Det kom som ett bombnedslag! Min ängel <3


Londonbaby!


Heej alla, det var ett tag sen nu igen. Jag har verkligen inte tid att sitta här under dagarna. Det är inte så konstigt eftersom jag tränar oftast från när jag vaknar sen drar jag till jobbet direkt till sent, så när jag kommer hem vill jag äta och nörda mig framför facebook.

Jusst nu sover My och Nicole jag tror denna helgen tog hårt på dem. I fredags var vi på Zoo Bar, det är sjukt bra musik där vilket ledde till att vi dansade hela kvällen! Vi kom hem runt fem och fylle åt till 6! sen igår var det persiskt nyår så det blev god mat och lite dans hos min pappas kusin.

Förresten det ser ut som om vi stannar i vårt kära London! Gud glömde nästan bort det själv! Nicole och My har fått ett jobberbjudande på en nyöppnad skoaffär, sjukt grymt! Så snart kan vi flytta från de äckliga byggarbetarna utanför våran lägenhet som skriker varje gång man går förbi! Men vi kommer vara kvar antagligen till augusti, men inget är säkert än. Men självklart kommer vi komma hem en massa gånger! Speciellt eftersom Nicole inte kommer kunna hålla sig ifrån Joakim mycket längre :) Så det är bara för er att hälsa på också!


Jag får bjuda på lite bilder:



Premiären av Remember Me



Självklart var Robert där ;)





Vår älskade garderob!


Ett bevis på hur otroligt klantig man kan vara när man är full!




Peace<3


London med babes

Jag har inte bloggat nått alls denna veckan, haha inte så konstigt för jag har stått i en massa. Har flyttat till lägemheten i London med Nicole och My och vi har haft massa att göra. Så nu i fredags var vi ute, på Mahiki. En av Londons största kändis ställen. Jag känner en tjej som tydligen känner managern där så hon skrev upp oss :)
Det var helt okej väldigt mycket folk bara.

Saknar Sverige lite faktist, men det är heelt sjukt kul att bo med två grymma tjejer i centrala London så jag klagar ändå inte! :D
Gud jag har verkligen inte lust att blogga, lägger upp massa bilder senare eller gå in på min face och kolla :)

Peace!

I love nails

Tandläkaren gick helt okej, hon var underbar och förstod varför jag skakade som om jag hade epelepsi så hon försökte lugna ner mig hela tiden. Var en snabbis med Nicole imorse också vi kollade på dating in the dark. Haha helt sjukt hade aldrig gjort det.

Nått som jag gillar att pilla med är naglar, lite av ett nytt intresse jag har. Så jag hade lite tråkigt och började pilla så detta blev resultatet.

Det är fint att bara måla tipparna också, blir mer en vardaglig look.


Nu ska jag dra och simma med Camilla :)
Peace <3


Sommar!

Vaknade och fick för mig att det var sommar eftersom solen sken rätt in i mitt rum. Men min morgon är inte bra för det, helt förstörd eftersom jag ska till tandläkaren. Hatar det! Men ikväll ska jag träffa kompisar så jag får tycka synd om mig själv med dem :)

Peace <3


Farsan

Se den filmen haha så j*vla bra! Jag dog nästan av skratt den var så sjukt rolig. Jag ska inte säga för mycket men scenen med salladen var min favorit haha :D

Jag har varit hos tandläkaren idag och imon måste jag tillbaka och fixa lite grejer. Tandläkare är en av världens hemskaste grej, min fobi att gå dit är så stor att det är sjukt. Jag har en anledning till det, eller två! När jag var mindre runt 7 år kanske så skulle jag borra i en tand. Men min tandläkare kom aldrig så assistenten skulle bedöva så när tandläkarn kom skulle det vara klart. Hon stack in nålen kanske 4 gånger men fick aldrig till det som hon ville så hon stack in nålen igen och började gräva runt med den för att hitta en nerv eller vad det nu var. Det gjorde sjukt ont och sen dess har jag hatat det. Sen för ungefär 4 år sen så skulle jag fixa en lagning som hade fallit av. Så de bedövde men jag kännde hur de borrade endå och det gjorde så sjukt ont. Jag ser inte fram till imon kan man kort säga.

Jusst nu sitter jag och kollar på The Hills Marathon på MTV, I <3 The Hills. Älskar den serien skulle kunna sitta här en hel dag och bara kolla på det. Jag antar att det är ett drömliv man aldrig kommer att få :)
Lite tråkigt att inte LC är med längre men men. Men nu ska jag fortsätta kolla på The Hills :)

Peace <3

Fresh

Tjohopp, jag har precis kommit hem från simningen så nu känner jag mig fresh nytränad och duschad :)
Jag ska äta och sätta på min lite mindre lediga kläder så ska jag ta mig till stan och kolla på bio, Farsan ska vi se och jag hoppas den håller lika hög standard som de andra två filmerna han har gjort. Haha jag älskar sånna här filmer!

Peace <3

RSS 2.0