Nyår/poker

Imon natt blir det nytt år :) hur ska ni fira det?
Jag ska i alla fall först på en restaurang sen ska jag dricka, sen rynt 10-11 drar vi in till bigben där det är nedräkning med massa fyverkerier. Det kommer vara hur mycket folk som helst så tomt kommer det inte bli i alla fall :)

Jusst nu sitter vi 6 personer i min lilla lägenhet och de andra spelar poker. Haha en kille som är här lever på poker så han spelar jusst nu om mina pengar. Jag hoppas han vinner! Skriver sen om han vann :)

Peace!

Naglar

Heej alla!

Tobias kompisar kom igår natt och jag har nog inte sovit så dåligt på länge för de ville inte hålla käften! Nu har de alla dratt till big ben med mera, jag måste tvätta idag så jag möter upp dem senare. Jag har fixat mina naglar, äntligen! Gick till en salong i Golders Green de var jätte duktiga.



Jag tränade Cardio blast idag, det var inte så jobbigt. Man stod och hoppade i en timme samtidigt om man gjorde olika övningar. Men jag kan tänka mig att det är en bra träningsform när du vill bränna kalorier. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, blir antagligen en pub. Men ni får ha det super!

Peace<3

Seg

Hej goingar!

Jag ligger fortfarande i sängen :) klockan är halv tolv och jag ooorkar ingenting. Men idag harjag massa jag måste gära endå. Jag måste till banken plus att jag måste köpa luftmadrasser Tobias fyra kompisar kommer imon. Sen ska jag shoppa i massor!!! :)

Jag hoppas ni hade en underbar jul för det hade i alla fall jag :)

Peace<3

Julmat

Nu ska jag till min pappas kusin på middag sen ska vi till Ikea. Köpa julmat :D Idag har jag varit duktig och städat så nu känns lägenheten finfin igen :)

Nu ska jag gå och jag har min favorit mössa på mig :)
Den kommer ifrån ett märke som heter BARTS, Nelly säljer det.



Peace <3

Jävla bussar


Snöstorm + Julklappar

Heej alla, nu känns det verkligen att julen är nära. Jag hoppas det kommer vara snö på julafton. Här firar man jul den 25te, så jag firar två jular :D

Idag ska jag shoppa lite julklappar, har bara köpt till min ena syssling så jag har 6 andra personer kvar. Jag suger på att köpa julklappar, vet aldrig vad jag ska köpa. Men jag hoppas jag hittar något i alla fall.

Här är en liten video från när det var snöstorm.


PEACE<3

Gonattis

Nu är klockan efter 12 i Sverige men efter 11 här. Jag har bakat pepparkakshus hos ungarna, pepparkakshus från Ikea så klart. Jag känner mig egentligen inte så trött, mest illamående. Fick ställa in träningen imon också :(
Men på fre,lör och sön ska jag allt träna. Ville gå på salsan, men läraren är ledig på måndag.

Imon blir det ännu en jobb dag, känns som alla dagar ser likadana ut.

Förresten så måste jag erkänna att jag är ett PH fan :D haha kill me but I am. Vad tycker ni om Rami? Jag tycker han är grym, gillar killar med självförtroende och en bra kaxig attityd. Sen kan jag inte säga annat än att Stefan är sjukt snygg och Jackie och Cimon är ju inte annat än söta som socker.

Jusste, här är bilder från när Anja var och hälsade på :)

SNÖÖÖ

ÅÅÅÅH, det snöar ute London blir bättre och bättre :D Flingorna är hur stor som helst! och nu ska jag ut i snön för jag ska till jobbet.

Peace <3


VARNING, LÄGENHET I LONDON

Om du letar efter lägenhet i London, gå inte på vad som helst. Båda lägenheterna jag hittade försökte lura mig. De säger att du ska överföra en viss summa til din kompis, genom western union. Sen när pengarna är överförda så ska du ta kvittot och skicka det till dem så de kan kolla så att det finns pengar.

Alltså, du skickar inga pengar till dem...Bara ett kvitto som visar att du har pengarna. BULL*HIT!
Det många människor inte är medvetna om är att på detta kvittot finns det ett nummer. Det nummer ger dig rätten att ta ut pengarna på vilken western union bank som helst. Så när du har skickat kvittot, så är dina pengar borta. Som tur är har jag släkt och vänner här som kollar igenom alla mejl, papper och kontakter jag får av och med personer som hyr ut lägenheter. Så jag hade turen att bli tillsagd innan. Men alla har inte den turen.... London är en av de värsta ställerna när det gäller bedrägerier och det finns inte mycket polisen kan göra åt det.

Kolla denna hemsidan, jag hittae ett mejl som jag fick av lägenhet nummer 1 på denna sidan. Fast där hette han helt plötsligt MR Jones istället för pastor Lawson som han hette på mejlen han skickade till mig. Exakt samma mejl, samma lägenhet med inredningen och allt men konstigt nog någon annan stans.

http://forums.gumtree.com/about161968-0-asc-100.html

Så om du ska hyra lägenhet i London, kontakta polisen eller banken med mejlet du har fått innan du gör något. Eller flytta in först innan du handlar med några pengar. Skicka aldrig pengar innan, inte bank statement, inget. Du ska se lägeheten först, flytta in sen betala hyra.

Dåliiig

Usch vad jag känner mig dålig, jag hoppas inte jag har blivit sjuk över natten. Igår jobbade jag till 11, vilket bara var bra för jag fick pengar för att kolla på tv, medans barnen sov :) Gött är det.

Idag ska jag jobba igen, hoppas det blir ett lika långt pass. Azza, mamman till barnen jag passar ska ringa lägenheten idag och prata med dem, känns bra att hon gör det hon vet nog vad hon håller på med.

Jusste, jag kom och tänka på en sak. Julafton är den 25te här, kommer kännas konstigt, men det blir ett julbord från Ikea den 24de endå. Haha älskar att Ikea finns för då kan man köpa kötbullar,julmust glögg, ja allt ni kan tänka er :) Men det är sjukt tråkigt endå att inte fira med famiiljen denna julen, men jag vill bli lite mer självständig så, plus att jag har familj här som jag ska fira med.

Jag och mammi för 2 år sen tror jag.


Men någon träning blir det inte idag :( får nog se om jag mår bättre senare på dagen så kan jag träna imon. Jessica kommer hit snart, hon ska ju flytta hit hon med, med en kompis. Sen ska vi antagligen plugga ihop :) Vi ska ta ett universitets test, får se hur det går.

God morgon

Gud vad jag är sugen på amerikanska pannkakor, ska nog ta och laga sånna till mig själv snart :)
Ska sticka över till banken idag och fixa mitt konto som cepar och alla pengar och saker för lägenheten. Sen ska jag jobba. Så idag händer det inte alls mycket kul, vilket det inte kommer göra alls denna veckan skulle jag tro. Jag ska in till Oxford street och filma lite, ni måste se pyntet det är sjukt fint.

Men jag hoppas att ni har en grymt rolig dag i alla fall!
Peace<3

Spinning, lägenhets ångest

Jag gick på spinningen idag, eller aa aerobiking som det heter så fint här. Jag trode seriöst jag skulle DÖ! Det rann svett som om jag hade hoppat ner i en pool, fy asså. Men det betyder ju bara att det var en bra träning så. Imon tar jag det lite lugnt, känner inget i benen jusst nu, men det kanske kommer imon. På onsdag ska jag gå på nått som heter Funky Bums, Tums & Thighs, låter kul så jag hoppas det är det också :)

Jag planerar på att börja videioblogga, tror det kan bli lite kul kul. Svårt att veta vad man ska säga, men får se hur det går med det. Förresten, jag ska ju flytta. Jag har två lägenheter på G men jag kan inte bestämma mig, kan säga vilken ni tycker....Tänk på att lägenheterna här inte har samma standard som i Sverige, jusst nu bor jag...aa du det går inte ens att jämföra med nått i Sverige..

Lägenhet nummer 1.
Ligger i zon 1, asså vääääääldigt centralt. 50kvm 5500:- i månaden, mublerad så alla möbler inklusive TVen ingår.


Lägenhet nummer 2.
Ligger i zon 2, fortfarande centralt men inte alls lika som nummer 1. Inte lika stor även denna mublerad. 5000:- i månaden ligger denna på.

Jag tycker nummer 1, vad tycker ni?

Peace<3

Haha


Orka...


Las Vegas Baby

Jag har kommit på världens grej, den 11/11/11 fyller jag 21, då måste jag till Vegas med mina kompisar!
Hade inte det varit så rätt!
Hahaha nej jag har inte skaffat photoshop än! :D



Peace<3


HAHAHAHA

Okej, haha sorry men jag har aldrig innan skrattat så mycket inombords. Kom till magdansen så är den en engelsk lite äldre kvinna som har lektionen. 90% är över 40 år, så säger läraren att de har en koregrafi tills nästa söndag så de som inte varit med innan kan ju i alla fall försöka.

Så sätter de igång med sin så kallade koregrafi som var typ såhär:
Alla gör olika saker.
Ingen kan dansen.
Läraren håller takten genom att blinka, haha plus att hon för övrigt ser hög ut. Tänk en person som blinkar alla takter, jag trode hon flörta med sig själv i spegeln först.

Och där står jag och försöker hänga med som ingen annan heller gör. Dåligt av läraren! Plus att hon hade en långklänning typ, så man kunde inte se vad fan hon gjode med fötterna....Bra!

Haha imon blir det spinning, yogan var full så...Hoppas det går bättre. Nu kommer jag säkert ramla av cykeln eller något! Hahah

Peace <3

Magdans

Äntligen har min kurs slutat så nu kan jag börja träna. Börjar redan idag med magdans!
Haha jag hoppas att jag inte skämmer ut mig, jag har alltid velat testa det så. De har så himla många olika kurser, det är så mycket jag vill testa! Jag skriver hur det gick sen :)

Önska mig lycka till, Peace<3


Sista dagen

Igår var sista dagen med min klass, så vi hade en utgång på kvällen, det blev lite sorgligt när jag skulle gå sen. Men Karin och Emelie har lovat att de ska hälsa på mig snart igen :)
Bilderna från igår blev inte så lyckade, de blev helt rökiga, men lägger upp endå så klart!



Massskrivning

Haha, jag vet att det inte stavas så, men jag har mycket att skriva nu så om ni inte orkar läsa, kolla bort nu.
För en gångs skull känns det som att mitt liv faktist går frammåt, jag har aldrig haft självförtroendet att tänka detta kommer gå som jag vill. Även om jag ännu inte har det, så känns det som att det kanske kommer gå som jag vill.

Ni vet när man verkligen vill något, men man vågar inte riktigt komma ut med det. För det känns som om folk tänker men tss ofta du kan...Men det känns skönt att trampa ner på alla som inte trode på mig. Jag måste bara skriva en liten rad till en person som alltid har trott på mig. Camilla, du har alltid sagt att jag kan göra det jag vill göra och att jag borde förstå det själv. Jag vill bara säga tack för att du trott på mig :)

Jag är klar med skolan nu och jag letar efter ett fulltidsjobb till september, då universitetet börjar. Jag har 1 på G, som sekriterate. Sen har jag två till på advokatbyrå, som sekreterare också. Jag får se vad som händer, men det känns bra i alla fal.

Jag var ute med Emelie i tisdags och det var en av de roligaste ute kvällarna jag har haft hittils i London. Bjuder på denna bilden ;)

jag vet inte vad jag gör, haha

Men nu ska jag äta, ha det bra alla!

Peace <3


Speaking Exam

Finally done! Ajjamensan, det gick faktist bättre än vad jag trode. Man ska prata om två bilder i en minut och det är svårare än vad det låter. Man ska jämföra bilderna och säga vad man tycker, sen ska man anväda sig av speciella ord. Det bästa som kan hända är om den som examinerar(eller vad det nu heter på svenska) dig stoppar dig mitt i din mening, när en minut har gått och det hända mig så. Det känns bra!

På tisdag har jag alla andra prov men det känns inte lika nervöst, skönt att för en gång skull faktist kunna känna sig helt lugn.

Men däremot vet jag inte vad jag ska göra nu..Skolan slutar på tisdag, sen är det ett år kvar till universitet börjar...Det blir nog att jobba, men jag vill verkligen inte hamna på en resturang. Men men, idag har det bara varit en slapp dag, åt tacos för första gången på typ ett halvår!

Var förresten inne på Lisas blogg och såg det hon hade skrivit "Mana om du läser detta kom hem, saknar dig" Något sånt var det, sånt göt mig så glad och jag saknar den tjejen så enormt mycket också! Speciellt eftersom jag faktist inte har hittat någon som jag trivs speciellt bra med här i London än.

PEACE<3

EXAMEN!

Jag har inte bloggat alls det senaste, men det är bara för att pappi och mammi var här förra helgen och nu är Anja och Daniel här. Plus att jag har mina examen nu! Imon har jag speaking, sen på torsdag writing, use of english, listening och reading. Gjorde sånna test examen idag och fick alla rätt på listening och reading, use of english gick bajs.

Jusste jag lägger aldrig mer upp vad jag shoppar. Idag köpte jag ett par stövlar, två ringar och...



Peace <3


RSS 2.0