Alla Svenskar ser likadana ut...

Något jag har tänkt på ganska mycket sen jag flyttade hit är modet. Jag har hört innan att turister säger att allt mode i Sverige ser likadant ut, vilket jag inte har hållt med om. Men nu gör jag det... I Sverige är det såhär...Om midjekjol är inne har alla midjekjol, när JL tröjan var inne hade alla JL tröja(utan jag, för den var fuuul!) med mera. Ja, jag har hängt med i de flesta av modesvängarna också i Sverige men det är inte förren nu det har slått mig om hur fult det är egentligen.

Jag vet att när jag bodde i Sverige så hade man vibbar av, detta är mode, det måste jag köpa. Jag tror alla får det i alla länder, men nu var det en sak som ALLA andra hade. Jag har inte fått en enda sån vibb i London, seriöst inte en enda! Alla ser olika ut här och de som har snyggast stil är koreanerna! Sjuuukt snygga kläder, jag blir så avis!

jag var faktist även inne på Bellas blogg, läser inte den längre, den har blivit så tråkig. Men jag såg det hon hade shoppat och hur alla hade kommenterat det. Ett skärp för 4500 och en väska för 5000 med mera. Okej jag hade inte lagt 4500 på ett skärp men. Men jag förstår inte varför folk klagar på det, hon har fan pengarna för det varför inte spendera? Jag hade shoppat som fan för flera tusen om jag hade pengarna för det, hade ni säkert med gjort. Har man pengar så varför inte?

Peace<3

Mitt hår gillar London

Jag har sparat till långt hår sen jag gick i åttan! Har aldrig sen dess klippt mer än topparna, så tråkig har jag varit. Jag har ätit sånna där näringstabletter till och med för håret men neeej inte ett skit har hänt. Men nu F*N så har det äääääntligen växt, jag tror att mitt hår gillar London :D

Sen hittade jag en bild på Lerums gymnasiums hemsida från öppna huset för ett år sen, kolla mitt hååår va kort det var :)


Peace<3

Träning=Lycka!

Mitt gymkort har krånglat, så jag har inte kunnat träna på en vecka. När man väl har börjat träna näst intill varje dag och sen absolut inget på en vecka, då blir man depp! Så idag fixade det sig, så jag passade på att boka massor med pass!

Jag har även ett pass med en personlig tränare, jag har haft ett sånt man har på gymmen i sverige när de visar apparaterna med mera. Men detta är ett sånt som han tränar med mig, håller i ens ben när man gör mage och ni vet allt som de gör. Men haha jag vågar inte göra det, de kommer tycka jag är as klen. Jag har sett en kille som var personal trainer på gymmet och... man he was big! Men jag får ta och dra mig till det, för en sån träning kostar annars mycket cash, så det är nog värt det!

peace<3


Soligare dagar och mindre spya-JA TACK!

Haha innan du läser detta, varning för äääckel, om du vill ha barn hehe läs inte detta om du inte har något emot spya. Sen måste jag bara säga att jag är i desperat behov as sol och sommar jusst nu!

Herrej*vlar, jag har haft den sämsta dagen i mitt liv, en utav dem i alla fall. Jag kommer till jobbet, medveten om at pojken är sjuk. Jag tror att det är en förskyling. Mamman sätter mig i arbete med en gång, diska, bädda min och ungarnas säng, byt lakan och plus att varenda hörn i huset ska damsugas, plus kuddar och mjukisdjur, för barnen har haft löss och det kan finnas kvar. I fyra timman städar jag huset tills telefonen ringer.
Flickan har spytt i skolan och jag måste hämta henne. Jag får även reda på att båda ungarna har kräksjukan!!! Det som kan störa mig lite är att jag visste inte att nanny även var att vara städerska!

Jag åker till skolan för att hämta henne och stackars liten ser hemskt sjuk ut, med spya överallt! Skolan hade inte torkat bort något på henne och hennes jacka hade de bara lagt i en påse!!!!
Jag kommer hem och lägger henne på soffan men en hink brevid. Efter en timme ungefär hör jag att någon spyr, jag springer till vardagsrummet där jag ser henne spy på mattan brevid hinken! Jag ber henne ett antal gånger att spy i hinken men hon forstätter spy på mattan. Så jag tar hinken och sätter den framför henne. Sen när jag har hämtat papper åt henne kollar hon på mig och har spya i hela ansiktet! Hur spyr man egentligen?!

Jag ber henne ge mig hinken antal gånger men hon ger mig den inte utan kollar bara äckligt på den. Nu är saken den att jag tål inte spya, tål inte att se det, känna lukten eller tänka på det. Jag spyr, jag menar seriöst att jag spyr av det. Jag fick panik och visste inte vad jag skulle göra. Den sortens panik som hela kroppen skakar...
Hon ställer sig upp och börjar spela wii, medans jag får toka upp allt. Jag kalvade ett antal gånger och trode att när som helst spyr jag. Men insåg att doftspray, påsar och papper tar bort syn, tanke och lukt så jag klarade mig haha vilket jag känner mig jääävligt stolt över, brukar alltid springa iväg när folk spyr annars. Men FYFAN! Haha jag är verkligen inte redo att skaffa egna barn. Det värsta av allt är att hon är as tyken sen när hon ska sova, det irriterade mig som fan. Okej om barn kanske inte förstår tacksamhet, men förfan jag har precis torkat upp hennes spya och hon har attetyd mot mig! Jag sa bara du är sjukt otacksam, la henne i sängen och gick.
Men känade bra med pengar i alla fall, jobbade i 13 timmar så!

Jag har skrubbat hela mig, druckit jäger och ätit pepparkorn. Haha som sagt, jag är inte redo för egna barn! =)

Heidi Montage

Jag hittade denna artikeln när jag var ute och surfade runt som jag brukar göra. Heidi Montage som de flesta vet vem det är, om inte är hon känd från realitishower så som The hills och Laguna Beach. Jag har aldrig tyckt att hon vart speciellt fin, men hehe inte hon heller tydligen. Hon har opererat sig och inte bara på ett ställ utan..

Ögonbrynslyft
Botox i pannan
Näsoperation
Fettsugning i kinderna
Kindbenen
Hakan
Öronen
Bröstförstorning
Fettsugning, lår, mage, midja
Röven
etc...

Plus att allt detta gjordes på en dag, AJ!!
Haha seriöst, jag har inget emot operationer, inte heller det hon har gjort. Hon och alla andra får göra vad de vill, men detta är lite komiskt. Det är ett exempel av "gör mig till en docka". Här är före och efter bilder.


Lägg märket till att det är den högra bilden nedanför som är före bilden. Den till höger är sjukt mycket finare. Haha hon kanske fortfarande är svullen i ansiktet efter operationen på den vänstra bilden.


Peace <3


Saknad

Jag saknar faktist mina kompisar och familj sjukt mycket. Känns bra att jag ska hem snart! Men jag saknar däremot inte Sverige det är så himla tråkigt där!

Idag har jag bara jobbat, jobbat och jobbat. Sjukt tråkigt men soft, jag läste en bok, kolla lite på tv och lagade mat och tjänade pengar. Boken jag läser heter On Beauty av Zandy Smith, har inte kommit så långt men den verkar bra. Handlar om en kille som har mist kontakten med sin pappa, skriver mer om den när jag har läst mer.
Jusst nu händer det inte så mycket i London, eller aa inte för min det i alla fall. Min universitets ansökan ska vara inne om 5 dagar, planerar på att skicka den i övermorgon och jag hoppas att det blir så.

En liten video från nyår, sänk volymen om du har hög volym, för det är mycket skrikandes!
 
Aja, men ni får ha det fin fint!
Pusspeace<3

Hej hopp gummi snopp

Jag har inte bloggat alls denna veckan, jag hade inte ens orkat om jag hade velat. Tobias fyra kompisar var här ch det har varit party och vara uppe till 5 på morgonen varje dag. Dessa två dagarna som har gått har jag vaknat klockan 4! Imon ska jag iväg och jobba klockan 11 så jag får dra mig upp.

Nyår var lyckat, det var huuuuur mycket folk som helst ute, helt sinnes!
Jag ska boka biljetter till Sverige imon, kommer hem i en månad och en vecka från den 3 februari. Under den tiden kommer Jessica ta hand om min lägenhet och mitt jobb, haha bäst för henne att hon sköter sig.

Min granne är helt störd i huvudet, ursäkta men det är hon! Hon kommer och knackar på våran dörr och ber oss vara tysta. Det kan vara att vi har på ljudet på datorn, fast lågt! Hon sover 24/7! Hon kommer och klagar på oss när klockan är åtta!! Saken är den att vi har ett par grannar precis dörren brevid som skriker, stampar och har as hög volym på tven, men till dem säger hon ingenting!

Jag har hunnit shoppa massor, men jag måste visa två skor jag köpte MUMS är dem!



Och jag, så klart i min favvo mössa innan jag ska ut i stan och rota.




Peace <3


RSS 2.0