Andra bloggare, blondiner ?:S

Haha kollade precis på aschbergs eller vad han heter. Kissie, Paow och Dessie var ju med, han kallar dem Sveriges största bloggare, jag säger HAHAHAHA till det. Paow och Dessie är inte så stora bloggare i mina ögon ialf.

Men annars rullar livet på här, jag har lyckats dra på mig en förskylning. Säkert hon efterblivna koreanen i min klass som hostar och nyser rätt ut som har smittat mig. Hon tycker att Gucci och prada med mera är billigt, det är bara efterblivet. Även om du är rik så är det inte BILLIGT! Primark är BILLIGT! Så nu sitter jag här med massa toapapper runt mig och hoppas att jag blir frisk till halloween.

By the way, vattnet här smakar PISS, det är inte gott alls. Plus att man får as mycket finnar här på grund av vattnet och all smuts. Man tvättar händerna minst 20 ggn om dagen och varje ggn blir vattnet helt svart.
Men aja nu ska jag sova.

Peaceout<3

Halloween

Ajjamäään, halloween på lördag, det är ganska stort i London. Vad ska ni hitta på? Jag och massa mer har ialf bokat bord på en krog. Kommer inte ihåg vad det hette nu men. Jag ska vara djävul tror jag, det ser ut att bli så ialf. Jag vet inte vad jag ska ha på mig bara. Något sånt här kanske?

Haha okej kanske inte riktigt så naket, jag kommer nog dö av köld om jag går så. Men jag ska nog försöka hitta röda nät strumbyxor ialf, fulaste som finns i mina ögon. Men va fan, halloween :D

Förresten fick jag jobbet, inga kommentarer om ungarna....eller aa den ena ialf...hehe he he....

Peaceoutbiatch!

Jobbintervju

Iiiiih idag ska jag på jobbintervju, hahahaha vet ni vad för jobb?? NANNY! Så jag!, nooot. Men aja det är ett jobb ialf. Så ville hon att jag skulle rekommendera en till, så jag sa Tobias. Jag får al se hur det går. Jag gillar bebisar men inte ungar runt 4-6 vet inte varför, men det är nog bara för de har en egen vilja... Haha

Men wish me luuuck! Peace <3

Haha ser ganska knarkad ut, men den bjuuder jag sjäälvklart på :D

Turist/Ingen annan har nalle?

Jag har faktist funderat över när man inte längre är en turist, jag kan fortfarande knappt något om London så jag anser mig själv vara en turist. Plus att man ibland inte förstår vad folk säger, när det har dialekt och pratas as snabbt. Men iofs sa min lärare att han knappt heller förstår om han träffar en med dialekt så. Idag såg jag den där videon på Kenzas blogg, med hon tjejen som säger att hon har tagit svininfluensa vaccinet och nu bara kan gå baklänges... Tror inte på det ett smack, plus att jag tycker det var dåligt av Kenza att lägga ut den, eftersom så många läser hennes blogg. Man blir fan bara rädd när man ser videon.
Menmen, idag vaknade jag upp i panik för att jag inte visste att klockan skulle tillbaka en timme. Men det årdnade sig endå :)

Vi turistade lite igår, vi åkte till hamleys som är en mega big leksaksaffär. Man kännde sig som et barn igen när man klev in där. Kolla här, nallebjörnland!
















De hade även "fixa din egen nalle" som jag anser är en av de finaste presenter man någonsin kan ge till någon. Så här går det till...


Du väljer först en nalle, hund eller a vad du nu vill ha, du kan även välja ett ljud åt ditt gossedjur så som I love you, Happy birthday ja med mera. Sen går du till den där maskinen som ser ut som en sockervaddsmaskin, där fyller de gossedjuret åt dig och du får även döpa det(haha det är mer för småbarnen)Så syr de ihop den. Sen får du välja kläder om du vill ha det.

Grejen är fatta vad underbar present att få typ av sin kille på alla hjärtans dag, en egen nalle, som ingen annan har :) Tycker jag är gulligt ialf :D

Suuushi

Idag var jag på en sushi restaurang, en sån som sushisarna snurrar runt på band. SKIT DYRT! Men endå så var det typ en upplevelse, hehe fick betala 300 kr för typ 6 sushisar och lite pasta. Sen har jag tvättat idag, duktig mig och pluggat lite.

Snart halloween, då är det partajj! Måste bara komma på vad jag ska klä ut mig till, får se vad jag hittar på :D
Men nu har jag inget mer att skriva om så peace!

Söndag

Sista dagen hos min familj idag, så idag flyttar jag in på riktigt i lägenheten :)
November den 13, haha till och med fredagen den 13 så kommer antagligen Sally och hennes två kompisar hit :) Dås ak det partas, det är den helgen som vi ska fira mig med. Det hade varit roligare om hela tjejgänget kunde kommit ner, eller vad ska man säga, åt sidan?

Idag ska jag bara plugga och flytta, igår gjorde jag inget spec. Eller jo, haha jag spela bort typ 100 kr på ett gossedjur i en automat som jag ville ha. Men fick den inte :P Kunde inte heller skriva ut mitt cv igår, skrivaren var cp. Men nu har jag ialf valt bild. Blir den bra tro?

Peace!


Sticky i London? :)

Igår var jag på en pub, eller det var mer som en club. På Kinatown O'neil tror jag det hette, det var typ exakt som sticky. 3 våningar, live band och massa folk som dansade extremt konstigt. Kan det bli med Sticky? :)
Skrev mitt CV igår så ska dela ut det nu i veckan, jag börjar med klädaffärerna, de finns ju ca 2384746537 i närheten så något borde man kunna få. Om inte så går jag till cafeerna, om inte det heller så blir det inget jobb för någon restaurang kan jag aldrig tänka mig igen.

Jusst nu sitter jag i köket hos min värd familj, sista dagen imon för sen flyttar jag in i lägenheten. Jusst nu sitter han och dkriver ner alla fotbollsmatchernas resultat. Även om jag inte gillar fotboll så tror jag det hade varit riktigt grymt att gå på en match här. Biljetterna kostar runt 500-1000 beroende på vem man ska se, men va fan en gång i livet akn man ebdå betala såpass för att uppleva det.

Jusste, jag kommer nog hem till Sverige i början av november. Måste ta svin influensa sprutan eftersom jag är i risk zonen. Då ska jag köpa med mig massa svenskt godis och ta med resten av mina kläder.

Idag ska jag kanske till en club som heter, fan kommer inte på det. Men den är tydligen ganska känd och stor så. Men jag får se om jag orkar och så, känner mig trött. Känns som om jag heldre bara vill ha tråkigt idag :) Men jag får se.

Peace!

Lägenhet/BLUEFITTBERRY

Även fast en lägenhet ser ren ut så ÄR DEN INTE DET! Ialf inte innan jag har kommit in i den, sen är den ren :D. Haha rengjorde typ hela lägenheten med clour eller hur det nu stavas. Annars är det bra här finns ett gym precis utanför dörren typ så ska skaffa kort där.

Har lyckats dra på mig en förskylning, men det börjar bli bättre nu som tur är. Jusste, jag pluggar eng ovh det finns olika nivåer. Lärarna anser att ajg är för bra för den nivån jag är på nu och att jag borde ha advanced. MEN det finns ingen plats i den kursen så jag kan inte flyttas upp! Sak berätta varför detta är så irriterande.

När jag bokade kursen och betalade blueberry som företaget heter fick jag ingen information om att jag skulle välja nivå. De sa bara att alla kommer få ett prov som senare avgör vilken nivå du hamnar på. Så när jag kom till London och skolan och skulle göra provet frågade läraren alla oss Svenskar vilken nivå ska ni ha? Vi fatta inte vad han menade och förklarade stuationen att vi inte hade fått möjligheten att välja( alla Svenskar kom från samma bolag) Så säger läraren, okej.... Men vet vi inte vilken kurs ni ska läsa så kommer vi bara placera er i en. Så frågade vi om han inte bara kunde gå på provet, men vi fick inget svar.

Efter provet delade de typ random ut till oss vart vi skulle hamna och jag hamna i den lägre nivån. Jag tänkte bara go for it, det är nog inte för lätt. I början gick vi igenom vad, verb, adverb och allt det där är. Jag tänkte är detta ett skämt?:S Så jag gick ner till rektorn och förklarade situationen. Han sa att han tyckte att jag skulle vänta för att det kommer bli svårare. Nu idag, fyra veckor senare så håller vi på med uttal!!! UTTAL! asså typ sheep. ship sånna skit grejer. Så jag pratade med dem idag igen och vet ni vad läraren sa?!

Jo jag har funderat på detta, dina inlämningar, prov och uppgifter är för avancerade för denna nivån så du borde flyttas upp. Innan hade vi blivit tillsagda att om läraren anser att ni är för bra för nivån skickar de upp er. Men så säger han men vi har tyvvär inga platser för dig i den avancerade så då får vi flytta dig till en annan skola. SERIÖT, jag betalar inte flera tusen för att jag ska sitta och lära mig att uttala sheep. Imon ska jag ringa till BLUEFITTBERRY och stämma skiten ur dem, jävlahelvetteskitfan vad arg jag är jusst nu va.


Tjejerna

Jag hade velat ha alla tjejerna här, alltså från Sverige. Ni vet vilka ni är! Över en weekend, äta gott, shoppa loss och parta LOSS! Det hade varit så jävla kul om alla kunde komma ner. Men alla hr ju skla med mera så det går ju kanske inte. Saknar er massor!

Alla ni som står i duschen borde palla er hit! Saknar er.

IKEA/VIP/KNARK?

Ajjamen nu har jag besökt Sveriges kära Ikea, fast här i London så klart. Handlade massa och det blev mycket billigare än vad jag hade räknat med. Hade räknat med 3000 men blev hälften så gött är det. Åt så klart köttbullar och potatis också. Kocken la på som fan till mig bara för han trode jag var libanes, sen när jag sa nej Svensk så hällde han på ännu mer. Sen såg han Tobbe så sa han, aha boyfriend? Svensk? More food more, haha. Sen hade vi ett helvette med att få hem allt, men det löste sig.

Var på VIP kväll på en club som heter Pacaa London, det var as kul och riktigt stort. Drack champangne och vin och så klart tequila :D Vi kom dit runt 12 sen helt plötsligt blev kl 5, så klart hittade vi inte bussen hem igen som vanligt. Det finns 4392357 bussar här så det är faktist inte så lätt. Så jag kom i säng 07,30 på morgonen. Dagen efter åkte jag och handlade all mat och så till lägenheten och fick nyckeln.

Knark, vad menar ja med det nu då? Haha glöm att ni får veta det! hehe
Nej men jag hade bestämt möte med han som jag skulle få nyckeln till lägenheten. Så jag satt vid tuben och väntade, helt plötsligt kommer det en kille fram till mig i kanske 22 års åldern och frågar efter en gata. jag ba jag vet inte... Så började han med en konversation ba, vart kommer du ifrån då? jaha Sverige det är ett fint land, men urprungligen då? Och la la la... Sen helt plötsligt ba, dricker du alkohol då? Ja det händer la sa jag, Sniffar du då?

Jag blev helt till mig och ba eeh va? Så jag kolla på han och ba eh nej?:S Bra bra kommer han med. Så sa han väntar du på någon? Så svara jag aa min pojkvän, han måste vara en lycklig kille. Så ville jag att han skulle gå så sa jag aa, men nu vet du vart du är så..(han kom på att han var på rätt gata) Så säger han, aa ska bara vänta på några kunder, sen kom en kille så stack han. Sånna människor borde polisen få tag på! IDIOTER!

Bilder från Pacaa:

Hehe här kom du inte förbi om du inte var vip

Chokladen och jordgubbarna försvann fort.


För stort.

var på ett job center igår, hehe fick åka över hela London till andra sidan. Tog två timmar!!! Jag slutade skolan 1 och var hemma 9! Jag kissade eller åt inte på hela den tiden heller, sen hoppar jag av i Bond street för jag vet att en donkan finns där. MEN NEJ! Toaletterna vad ur funktion! ALLA!!! Fy fan va arg jag var igår. Men nu har jag en massa jobb som jag kan kontakta, det är göttans. Annars händer det inte så mycket, skolan är ganska lätt, jag hoppas examen är lika lätt också :D

Imon ska jag till IKEA och köpa en massa till lägenheten! Måste äta kötbullar, det kostar bara 1,50 £ för en rätt, typ 20 kr. Wiie meatballs!!

På fredag fyller Leonor 18, då ska det fan partajjas! Sen på lördagen ska vi nog till massa turist attraktioner om vi orkar. Jag måste klippa mig också! Men jag har bara hittat för 700:- och det har jag inte lust att betala, jag är faktist student nu :D

Anja och Daniel ska komma om några veckor, eller de planerar på att komma ialf. Jag hoppas de gör det! Det kommer bli rajraj :D Men nu ska jag äta,

Pusspeace




Lägenhet

Det finns så mycket att göra här hela tiden, man har aldrig tråkigt. Har hittat lägenhet nu, eller aa lägenhet och lägenhet, ett rum typ. Men jag har toa kök och allt s det är en lägenhet på det viset. Bara att det är så jävla litet! Helt sinnes, men nu kan my friends hälsa på mig. Jag tror man kan få plats cirka tre st på golvet. Om man inte har emot att ligga lite på varandra, men va fan gratis boende! ;)

Jag kommer bo ceeentralt :D Två hållplatser med tuben från bond street(centralt), Typ 5 min med tuben. Sen är det 2 min från tubehållplatsen hem till mig! :)

Jusste Tobbe blev nästan rånad! Vi hade varit ute allihopa, men jag hade fått i mig lite för mycket och tobbe kanske med, så skulle vi med en buss. AAAAA! Alla dessa jääävla bussar, det finns 3847452 st bussar, London är lika stort som aa jag vet inte vad och vi ska hitta buss 24! Det tog oss en och en halv timme. Men när vi väl hittat rätt buss och ska på den så känner Tobbe att någon sätter ner sin hand i hans ficka, framfickan på ett par jeans. Jävla idoten tror inte att han ska märka något, så av ren reflex vänder sig Tobbe om och ger killen en rak höger. Killens kompis försvinner på 0,1 sek, medans han som blev slagen står och skriker " Sorry, sorry, sorry I am toooo high tooo high" Störda människor det finns.

Men men, måste till Ikea snart. vill ju ha svenska möbler förstår ni ;) Måste köpa allt man ska ha som man inte vill betala för. Ni vet disktrasor, glas, tallrikar, bestick, haddukar, sängkläder, vattenkokare, brödrost ja usch man känner sig vuxen ju!

Bilder från helgen.


Vi gillar poliserna här :)

Någon trevlig tant på tuben.


Peace!

RSS 2.0